Εκδηλώσεις Αυγούστου 2013

Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Λαχιωτών ” Άγιος Χαράλαμπος ” θα πραγματοποιήσει κατά τον Μήνα Αύγουστο στο Λάχι τις παρακάτω εκδηλώσεις:

1. Στα πλαίσια των 100 χρόνων από την ανέγερση του σημερινού Ναού του Αγίου Χαραλάμπους θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στο προαύλιο του Ιερού Ναού το Σάββατο 10 Αυγούστου και ώρα 20:30. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα έχει ως εξής:
α. Χαιρετισμός του Πρόεδρου του Συλλόγου
β. Ομιλία σχετικά με τον Ιερό Ναό από τον εφημέριο Παναγιώτη Κοντάκο.
γ. Ομιλία Φιλίτσας Λαλούση ” Ο Ιερός Ναός Αγίου Χαραλάμπους σημείο πολιτισμού στο Λάχι.
δ. Προβολή Συλλογής φωτογραφιών,σχολιασμός φωτογραφιών από τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου.
ε. Μετά το πέρας της εκδήλωσης Θα διανεμηθεί φυλλάδιο αφιερωμένο στο Ναό του Αγίου Χαραλάμπους πλούσιο σε παλαιές και νέες φωτογραφίες και με όλο το Ιστορικό του Ναού. Ο Σύλλογος θα προσφέρει στους παρευρισκομένους αναψυκτικά και γλυκά.

2. Ημερήσια εκδρομή την Δευτέρα 12 Αυγούστου εναλλακτικά την Τρίτη 13 Αυγούστου με πλωτό μέσο για το γύρω της Ελαφονήσου.
Η εκδρομή θα εκτελεστεί μόνο εάν το επιτρέπει ο καιρός, γι’ αυτό και εναλλακτικά ορίσαμε την Τρίτη 13 Αυγούστου, εάν και την Τρίτη ο καιρός είναι άσχημος η εκδρομή δεν θα πραγματοποιηθεί.
Το Ελαφονησιώτικο καΐκι θα αναχωρήσει στις 09:00 από την Νεάπολη με κατεύθυνση το Φράγκο – σπηλιά Καραντρέα – λημέρια Πειρατών – Σίμο – Άγιο Πατάπιο – ακρωτήρι Πορί – Νησιά Παναγίας και κολύμπι σε παραλία των νησιών – χωριό Ελαφόνησο για φαγητό – επιστροφή Νεάπολη.
Το εισιτήριο θα είναι 10 ευρώ.

Σημειωτέο ότι το καΐκι χωράει 50-60 άτομα, ως εκ τούτου οι ενδιαφερόμενοι δηλώστε συμμετοχή εγκαίρως στα τηλέφωνα των κάτωθι μελών του Δ.Σ.

Βατίστα Κανέλη: 6971536282.

Μηνόγιαννη Ειρήνη: 6972270062.

Κοτσώνη Μαρίκα: 6934989419.

3. Πανηγύρι στις 15 Αυγούστου στη φλέβα σε συνεργασία με τον τοπικό Σύλλογο του Λαχίου ” Κοίμηση της Θεοτόκου ”.

Είσοδος στο πανηγύρι 5 Ευρώ συμπεριλαμβανομένου ενός ποτού.

Both comments and pings are currently closed.