Ανακοίνωση του Εξωραϊστικού Συλλόγου των απανταχού Λαχιωτών «Ο Άγιος Χαράλαμπος», σχετική με τις εκδηλώσεις κοπής πίτας, βράβευση μαθητών, και της αρτοκλασίας για την εορτή του Αγίου Χαραλάμπους.

Αγαπητά Μέλη, αγαπητοί Λαχιώτες, Λαχιώτισες:

Όπως γνωρίζετε, στην αρχή κάθε νέας χρονιάς, ο Σύλλογός μας διενεργεί τις τακτικές εκδηλώσεις,  κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, βράβευση των Λαχιωτών μαθητών οι οποίοι εισήχθησαν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας, και την αρτοκλασία για την εορτή του Αγίου Χαραλάμπους. 

Όπως καταλαβαίνετε, λόγω της επικείμενης πανδημίας, και των απαγορευτικών μέτρων συνωστισμού και μετακίνησης των πολιτών που προκύπτουν από αυτή, οι ανωτέρω εκδηλώσεις είναι αδύνατο να εκτελεστούν. Κατόπιν αυτών το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου επικοινώνησε και αποφάσισε τα εξής :

α. Η αρτοκλασία για την εορτή του Αγίου Χαραλάμπους θα γίνει στο χωριό, την ημέρα της εορτής του Αγίου Χαραλάμπους και τα κομμάτια του άρτου θα δοθούν μαζί με το κέρασμα το οποίο προσφέρει ο Σύλλογος κάθε χρόνο, στο τέλος της λειτουργίας.

β. Η βράβευση των Λαχιωτών μαθητών, οι οποίοι εισήχθησαν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας μας, θα γίνει  τον ερχόμενο Αύγουστο καλώς εχόντων των πραγμάτων, σε εκδήλωση που θα κάνουμε στο Λάχι.  Άλλως, αν δεν μας επιτραπεί, θα γίνει του Χρόνου μαζί με τους μαθητές της επόμενης Χρονιάς.

Συγχαίρουμε τους επιτυχόντες μαθητές για το έτος 2020, αλλά και τους γονείς τους, και τους ευχόμαστε καλή δύναμη! καλές σπουδές!

Σας παραθέτουμε τα ονόματα των μαθητών προς βράβευση, και θα θέλαμε να μας ενημερώσετε για τυχόν λάθος ή κάποια  παράλειψη:

1)    Αθανασάκου Ζαχαρούλα του Ιωάννη (Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Καλαμάτας)

2)    Βρανάς Παναγιώτης του Γεωργίου, το γένος Αθανασάκου ( Α.Ε.Ν. Εμποροπλοιάρχων Καλύμνου)

3)    Γκιτάκου Αικατερίνη του Νεκτάριου, το γένος Τριαντάφυλλου. (Τμήμα Φιλολογίας στη Φιλοσοφική Σχολή του Ε.Κ.Π.Α.)

4)    Κοντραφούρης Χαράλαμπος του Παναγιώτη, το γένος Αθανασάκου (Διαχείριση Λιμένων και Ναυτιλίας, Ψαχνά Ευβοίας).

5)    Κοτσώνη Χριστίνα του Κωνσταντίνου (Διεθνών Ευρωπαϊκών και περιφερειακών σπουδών, Πάντειο.).

6)    Κουρκούλη Ευαγγελία του Κυριάκου, το γένος Μηνόγιαννη ( Τμήμα Διοίκησης  Επιχειρήσεων, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής).

7)    Μηνόγιαννης Δημήτρης του Νεκτάριου ( Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών, Υπολογιστών και Πληροφορικής, Πανεπιστήμιο Πατρών)

8)    Ρουσόπουλος Άγγελος του Νικολάου (Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Ηλεκτρονικών Υπολογιστών Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνίου)

9)    Ψύλια Δήμητρα του Γρηγορίου, το γένος Παπούλη (Ιατρική Σχολή, Πανεπιστήμιο Κρήτης)

Ευχόμαστε σε όλους μια καλή και δημιουργική Χρονιά! Με υγεία!

Για το ΔΣ

Με τιμή

Ο Πρόεδρος

Χαράλαμπος Παν. Βατίστας

Both comments and pings are currently closed.