Οκτώβριος 2022

Εξαφάνιση του Λαχιώτη Νίκου Παπαδάκου

Στις 17-11-2013 εξαφανίστηκε απο την παραλία Νεαπόλεως Δήμου μονεμβασίας ο Έμπορος Νικόλαος Παπαδάκος ο οποίος είναι κάτοικος Λαχίου. Ο Νίκος Παπαδάκος είναι χειμερινός κολυμβητής και είχε πάει στην παραλία για κολύμβηση, απο εκεί χάθηκε μυστηριωδώς. Οι έρυνες είναι άκαρπες εως τώρα. Παρακαλούμε όποιος γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει στην παρούσα ιστοσελίδα.

Ημερολόγιο 2014

Ο Έξωραϊστικός Σύλλογος Λαχιωτών <<Άγιος Χαράλαμπος>> έχει ετοιμάσει γι αυτή τη χρονιά ένα ξεχωριστό ημερολόγιο λαογραφικού περιεχομένου. Το Λαογραφικό Ημερολόγιο 2014 είναι εμπλουτισμένο με καταπληκτικά λαογραφικά κείμενα τα οποία έχει επιμεληθεί η Λαχιώτισα λογοτέχνης Ασπασία Κατσούλη – Συμεώνογλου. Μπορείτε να το προμηθευτείτε στην Αττική αλλά και στο Λάχι  από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, στην [...]

Έναρξη μαθημάτων χορευτικού τμήματος παραδοσιακών – Λαικών χoρών του Συλλόγου

Τα μαθήματα   χορευτικού τμήματος παραδοσιακών – Λαϊκών χορών του Συλλόγου θα ξεκινήσουν το Σάββατο 30 Νοεμβρίου στις 18:00 στην αίθουσα του Συλλόγου μας , Πραξιτέλους 87  στον Πειραιά και θα παραδίδονται κάθε Σάββατο 18:00 – 19:00. Ήδη υπάρχει ενδιαφέρουσα συμμετοχή. Σας περιμένουμε.